Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

День обміну педагогічним досвідом у Бахмутській школі №7

Переглядів: 2076
03.11.2017 - 08:43

З метою надання методичної допомоги, розкриття професійно-особистісного потенціалу, підтримки авторитету й престижу педагогічної професії, стимулювання якісної педагогічної діяльності, розвитку творчої ініціативи молодих вчителів наприкінці жовтня у Бахмутській школі №7 відбувся день обміну педагогічним досвідом із молодими та малодосвідченими педагогами.

Молоді педагоги отримали практичну допомогу з питань ведення шкільної документації від директора школи Тетяни Бєлікової. Учителями-наставниками Галиною Горіною, Наталею Косяк, Наталею Авраменко проведено круглий стіл «Особливості проведення, перевірки та оцінювання олімпіад них та конкурсних робіт», під час якого звернули увагу на аспекти підготовки обдарованих учнів до різноманітних предметних та творчих конкурсів.

Досліджуючи механізми проведення нестандартних уроків, молоді педагоги відвідали урок зарубіжної літератури у 6 класі заступника директора з НВР, вчителя зарубіжної літератури Юлії Рукавициної. Цікава форма проведення уроку-подорожі відповідала темі заняття «П’ятнадцятирічний капітан» та віковим особливостям учнів. Проведення уроку у такому форматі сприяло формуванню в учнів сталого потягу до опанування основ наук, які допоможуть у подальшій соціалізації особистості, активної життєвої позиції школярів. На уроці вчитель реалізував наскрізні змістові лінії відповідно до завдань Нової української школи та наступні ключові компетентності: спілкування державною мовою, обізнаність у природничих науках та технологіях, соціальна та громадська, обізнаність та самовираження у сфері культури. Урок був насичений різноманітними інноваційними формами та методами діяльності: складання кластерів, розв’язання літературних лабіринтів, відновлення хронологічної послідовності фактів, доведення власної думки шляхом аналізу вивченого матеріалу, робота у групах та мікрогрупах. Після перегляду відеоролику зі зверненням Ж. Верна до нащадків учні отримали диференційоване домашнє завдання: скласти журналістські запитання до автора та намалювати символ першого розділу роману.

Молоді педагоги Яна Годованець, Юлія Кабак, Марина Жванія взяли активну участь у обговоренні переглянутого ними уроку, занотували собі форми та методи роботи, які їм сподобались найбільше.

Наприкінці творчого та насиченого дня молоді колеги отримали поштовх до творчої та наполегливої праці. Бажаємо їм бути відкритими для набуття досвіду, жваво долати труднощі та перешкоди на цікавому педагогічному шляху!

Наприкінці жовтня у Бахмутській школі №7 відбувся день обміну педагогічним досвідом із молодими та малодосвідченими педагогами. Наприкінці жовтня у Бахмутській школі №7 відбувся день обміну педагогічним досвідом із молодими та малодосвідченими педагогами.

Останні статті на сайті