Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 275 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбулася апаратна нарада міського голови

Переглядів: 2554
31.10.2017 - 14:04

31 жовтня 2017 року у великій залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулася апаратна нарада міського голови Олексія Реви за участю заступників міського голови, керівників управлінь та відділів  міської ради, служб міста.

Напочатку апаратної наради Бахмутський міський голова Олексій Рева ознайомив присутніх з станом реалізації проекту «Теплий будинок» та вказав на недоліки щодо якості робіт, які виконуються підрядниками.

«Роботи повинні бути виконані на належному рівні якості, адже це – комфорт та здоров’я людей»,- зазначив Олексій Рева .

Наступний доповідач Віта Олейникова – керуюча відділенням «Ощадбанк» у місті Бахмут, розповіла присутнім про програму «Будуй своє!», на меті якої є підтримка мікро – малого та середнього бізнесі на вигідних умовах кредитування. Детальніше ознайомитися з умовами програми можна за посиланням https://buduysvoe.com/.

Начальник Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Марина Юхно розповіла присутнім про стан використання бюджетних коштів на реалізацію проектів в місті Бахмут, впровадження енергосервісу та ЕСКО механізму в бюджетних установах міста, які дозволять збільшити економію енергоресурсів та залучити інвесторів для реалізації проектів з енергозбереження.

Також на апаратній нараді т.в.о начальника управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Надія Трофимова розповіла про заходи в рамках озеленення міста, а наприкінці наради секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко ознайомила присутніх із станом реалізації проекту «Бюджет Участі» (bahmut.pb.org.ua), який дозволяє мешканцям Бахмута взяти участь в процесі використання бюджетних коштів для поліпшення життя міста.