Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Донецька обласна рада

Обговорені нагальні питання функціонування та розвитку закладів дошкільної освіти міста Бахмута

Переглядів: 2022
30.10.2017 - 11:47

27 жовтня 2017 року згідно з планом роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, в ході якої були обговорені актуальні питання функціонування та розвитку дитячих установ.

Розпочала нараду головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак, яка здійснила аналіз системи управління та стан внутрішнього контролю за організацією харчування дітей у дошкільному закладі, акцентувала увагу присутніх на суворому дотриманні Інструкції про організацію харчування дітей та Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів.

Стан річного планування та методичної роботи в закладах дошкільної освіти охарактеризувала Вікторія Рязанцева, спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти, яка надала адресні рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

У ході зустрічі керівники дошкільних установ ознайомилися з результатами виїзного дня працівниками Управління освіти до дитячого дошкільного навчального закладу ясел-садка №4 «Лелеченька».

Завідувач  дошкільного навчального закладу ясел-садка №47 «Оленка» Тетяна Гавжєєва виступила зі звітом щодо виконання плану заходів за результатами державної атестації дитячого закладу.

Наприкінці заходу із завідувачами закладів дошкільної освіти була проведена співбесіда щодо нагальних питань впровадження нового Закону України «Про освіту». Крім того, учасники наради були ознайомлені з наказами Управління освіти з даних питань, методичними рекомендаціями щодо організації роботи атестаційної комісії І рівня в 2017-2018 навчальному році та ведення відповідної документації, роботи щодо профілактичних заходів із попередження простудних захворювань вихованців дошкільних установ.

Завідувачам дошкільних установ були надані конкретні доручення з метою підвищення якісного рівня управлінської діяльності з реалізації пріоритетних напрямків роботи педагогічних колективів дошкільних установ.

27 жовтня 2017 року згідно з планом роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, в ході якої були обговорені актуальні питання функціонування та розвитку дитячих установ.27 жовтня 2017 року згідно з планом роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, в ході якої були обговорені актуальні питання функціонування та розвитку дитячих установ.27 жовтня 2017 року згідно з планом роботи Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, в ході якої були обговорені актуальні питання функціонування та розвитку дитячих установ.