Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Практичні заняття з тактичної медицини

Переглядів: 2756
25.10.2017 - 14:13

З 3 до 25 жовтня 2017 року  в вищих навчальних закладах    I-IV рівнів акредитації, розташованих на території м. Бахмут почали проводитися практичні заняття з тактичної медицини.

Ці заняття проводили військові медики за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради. Військові медики наочно продемонстрували студентам, як діяти при кровотечах, ударах і травмах, щоб не нашкодити, а врятувати життя потерпілому. Практичні заняття викликали непідробний інтерес у студентів, які охоче викликалися стати учасниками того, що відбувається. Студенти навчилися, як діяти при відкритих та закритих переломах;  при кровотечі в області голови, грудної клітини, рук та ніг. Вже наприкінці заняття без допомоги вміли накладати шини та пов’язки. Завдяки побідним заходам студенти отримують неоцінену інформацію та мають можливість на практиці вдосконалити теоретичні знання.

 

З 3 до 25 жовтня 2017 року  в вищих навчальних закладах    I-IV рівнів акредитації, розташованих на території м. Бахмут почали проводитися практичні заняття з тактичної медицини. З 3 до 25 жовтня 2017 року  в вищих навчальних закладах    I-IV рівнів акредитації, розташованих на території м. Бахмут почали проводитися практичні заняття з тактичної медицини. З 3 до 25 жовтня 2017 року  в вищих навчальних закладах    I-IV рівнів акредитації, розташованих на території м. Бахмут почали проводитися практичні заняття з тактичної медицини.