Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

«Краплинка світла і добра»

Переглядів: 1936
17.10.2017 - 05:55

Напередодні свят Дня Захисника України, Покрова Богородиці та Дня українського козацтва учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута провели низку концертних заходів у навчальних закладах міста.

Одним з таких став концерт «З Україною у серці» в загальноосвітній школі I-III ступенів № 18 імені Дмитра Чернявського для військовослужбовців та бійців антитерористичної операції.

Зустріч пройшла у теплій, хвилюючій атмосфері. З відчуттям глибокої шани і вдячності діти щиро вітали запрошених гостей. На концерті лунали вітання, побажання миру і злагоди, музика та патріотичні пісні.

Щирими оплесками присутні військовослужбовці стрічали виступи артистів Школи мистецтв: шоу-групи «Кіндер-сюрприз», інструментального ансамблю «Капітошки», солістів А.Шевченко, Р.Столбова, Музиренкова О.А.

Сподіваємось, що жовтнева святкова зустріч залишиться назавжди у серцях наших дітей як краплинка світла, добра та гордості за рідну країну і її захисників.

Напередодні свят Дня Захисника України, Покрова Богородиці та Дня українського козацтва учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута провели низку концертних заходів у навчальних закладах міста.Напередодні свят Дня Захисника України, Покрова Богородиці та Дня українського козацтва учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута провели низку концертних заходів у навчальних закладах міста.Напередодні свят Дня Захисника України, Покрова Богородиці та Дня українського козацтва учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута провели низку концертних заходів у навчальних закладах міста.Напередодні свят Дня Захисника України, Покрова Богородиці та Дня українського козацтва учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута провели низку концертних заходів у навчальних закладах міста.Напередодні свят Дня Захисника України, Покрова Богородиці та Дня українського козацтва учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута провели низку концертних заходів у навчальних закладах міста.Напередодні свят Дня Захисника України, Покрова Богородиці та Дня українського козацтва учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута провели низку концертних заходів у навчальних закладах міста.Напередодні свят Дня Захисника України, Покрова Богородиці та Дня українського козацтва учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута провели низку концертних заходів у навчальних закладах міста.

Останні статті на сайті