Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 103 гостя.

ExportUA

Практичні заняття з правил надання першої медичної допомоги

Переглядів: 2849
09.10.2017 - 07:20

У рамках програми з військово-патріотичного виховання підростаючого покоління, місячника національно-патріотичного та громадянського виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради на початку жовтня до Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів завітали представники 65 військового мобільного госпіталю м. Часів Яра.

Богдан Петренко, старший лейтенант медичної служби, хірург та Андрій Мєшков, санінструктор поділились із учнями правилами надання першої медичної допомоги, провели практичні заняття з тактичної медицини, на яких школярі дізналися про перші дії при кровотечі, переломах, травмах голови чи втраті свідомості. 

Практичні заняття з правил надання першої медичної допомоги у Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів завітали представники 65 військового мобільного госпіталю м. Часів Яра.Практичні заняття з правил надання першої медичної допомоги у Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів завітали представники 65 військового мобільного госпіталю м. Часів Яра.

Останні статті на сайті