Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Верховна рада України

Експозиція, присвячена Т.Г.Шевченку в центральній міській бібліотеці

Переглядів: 1716
04.10.2017 - 10:58

Протягом жовтня 2017 року в читальному залі центральної міської бібліотеки виставлена експозиція Національного музею України імені Т.Г.Шевченко, що знаходиться у місті Києві.

Цю експозицію привіз до старовинного Бахмуту син відомого українського поета, нашого земляка Василя Стуса – Дмитро Стус. Після анонсування на сайті зацікавленість в її перегляді виявили викладачі та студенти Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури. В рамках акції «Бібліотека – територія знань» бібліотекарі підготували для студентів цікавий захід: провели ознайомчу екскурсію бібліотекою, розповіли про історію створення Національного музею Кобзаря, показали відеофільм Христини Стебельської «Запрошуємо до музею Т.Г.Шевченка», запропонували перегляд експозиції з короткою анотацією стендів. Усі присутні з цікавістю сприймали запропоновані матеріали і відмітили, що вони стануть в нагоді при підготовці до ЗНО.

Усіх бажаючих переглянути  експозицію запрошуємо до  читального залу центральної міської бібліотеці за адресою: вул. Миру, 28.

Експозиція, присвячена Т.Г.Шевченку  в центральній міській бібліотеціЕкспозиція, присвячена Т.Г.Шевченку  в центральній міській бібліотеціЕкспозиція, присвячена Т.Г.Шевченку  в центральній міській бібліотеці