Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 79 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Олімпійський тиждень у Бахмутській школі №18

Переглядів: 1318
21.09.2017 - 12:50

У рамках Олімпійського тижня, який проходив з 11 по 17 вересня 2017 року, в Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського відбулися цікаві різноманітні заходи, присвячені олімпійським видам спорту.

Під час проведення Олімпіського тижня учителями фізичної культури було організовано Олімпійський урок, де діти не лише мали змогу отримати корисну інформацію про видатних українських спортсменів, але й взяти участь у спортивних іграх, конкурсах, веселих змаганнях. Учасники уроку проявили майстерність у володінні футбольними та баскетбольними м’ячами, продемонстрували свою швидкість, спритність, координацію, влучність та інші силові якості.
Спортивні змагання «Веселі старти», «Олімпійський старт», «Шкіряний м’яч», які пройшли серед учнів початкової ланки, додали дітлахам заряд позитиву та бадьорості.
До проведення Олімпійського тижня класні керівники підійшли творчо та креативно. Кожному заходу, який проводився у школі, передувала ретельна підготовка. Тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, спортивні естафети між класами надовго запам’ятаються школярам, а розповіді про видатних олімпійців спонукатимуть юних спортсменів на власні перемоги.

Олімпійський тиждень у Бахмутській школі №18Олімпійський тиждень у Бахмутській школі №18Олімпійський тиждень у Бахмутській школі №18