Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Урядовий портал

Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11

Переглядів: 2202
21.09.2017 - 12:36

Спорт – це сила, спорт – це посол миру на Землі, він – благородство, насолода для тіла й душі!

З метою сприяння гармонійному розвитку особистості дитини та розповсюдження гуманістичних ідеалів Олімпійського руху, виховання фізично і морально здорових, сильних, всебічно розвинених дітей 
на базі Бахмутського НВК №11 було проведено Олімпійський тиждень та Єдиний Олімпійський урок.
Для учнів школи-ліцею проведено екскурс у світ Олімпійського спорту, під час якого вони ознайомились із символікою Олімпійський ігор, більше дізналися про досягнення українських спортсменів на олімпіадах.
На Єдиному Олімпійському уроці учні НВК - переможці обласних, Всеукраїнських, Міжнародних змагань - ділилися з однокласниками своїми спортивними досягненнями, перемогами, розповідали про вид спорту, яким захоплюються. 
Учителі фізкультури провели низку спортивно-масових заходів: «Олімпійські ігри», «Турнір з міні-футболу», «Спортивні зірочки» тощо. 
Ці змагання стали великим святом спорту, здорового способу життя, прикладом взаємопідтримки і азарту у прагненні до перемоги. Юні спортсмени показали свою спритність, витривалість та швидкість під час проведення козацьких розваг, веселих стартів та спортивних змагань.
Крім уроків фізкультури з олімпійською тематикою, проводився конкурс на кращу олімпійську газету. Учні готували реферати на теми з історії спорту. Впевнені, що за час Олімпійського тижня в учнів виникло усвідомлене розуміння, що здоров’я - це пріоритетна цінність життя.

Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11Єдиний Олімпійський урок у Бахмутському НВК №11