Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Донеччина: з початку року на отримання публічної інформації надійшло 164 запити

Переглядів: 1030
19.09.2017 - 06:31

У січні-серпні 2017 року до фіскальної служби Донецької області  надійшло 164 запити на отримання публічної інформації, що в 1,1 рази менше відповідного показника аналогічного періоду минулого року. Зокрема, у серпні  цього року до фіскальних органів Донецької області надійшло 25 запитів на отримання публічної інформації.

Найчастіше запитувачі  звертались з проханням надати інформацію щодо надання засвідчених копій матеріалів фактичної перевірки, перерахованих сум з екологічного податку та орендної плати за землю, довідки про взяття на облік платника податків, надання копій податкової звітності.

Також запитувачі цікавились інформацією щодо своєчасного та повного нарахування та сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

За результатами розгляду у серпні поточного року задоволено 14 запитів на інформацію, відмовлено в наданні інформації на 10 запитів у зв’язку з тим, що запитувана інформація стосувалась третіх осіб або надання роз’яснення чи податкової консультації, ще 1 запит направлено до іншого розпорядника інформації.