Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 135 гостей.

Урядовий портал

Культурний проект «Зміна» завітав до Бахмуту

Переглядів: 1327
15.08.2017 - 08:42

15 серпня 2017 року представники Бахмутської міської ради зустрілися з творчою групою неприбуткового недержавного фонду «Ізоляція» для обговорення перспектив реалізації мультидисциплінарних культурних проектів у місті.

Дмитро Чепурний - координатор проекту «Зміна» фонду «Ізоляція» провів показ арт-проектів , які вони реалізували по всій країні, а також презентацію збірок публічних програм , які були розроблені фондом.

Секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко ознайомила представників проекту з культурою Бахмута, культурними програмами та заходами, які в рамках проекту можливо розширити, усучаснити та модернізувати.

Також в ході зустрічі присутні обговорили перспективи реалізації програм у сфері мистецтва, освітніх програм, програм тактичного урбанізму і проектів, пов’язаних з активізацією Української креативної спільноти.

Наприкінці зустрічі Дмитро Чепурний відповів на питання присутніх та виразив впевненість у успішній реалізації проектів, які в найближчий час будуть розроблюватися в рамках програми  «Зміна».

Культурний проект «Зміна» завітав до БахмутуКультурний проект «Зміна» завітав до БахмутуКультурний проект «Зміна» завітав до БахмутуКультурний проект «Зміна» завітав до БахмутуКультурний проект «Зміна» завітав до БахмутуКультурний проект «Зміна» завітав до БахмутуКультурний проект «Зміна» завітав до БахмутуКультурний проект «Зміна» завітав до БахмутуКультурний проект «Зміна» завітав до БахмутуКультурний проект «Зміна» завітав до Бахмуту

Останні статті на сайті