Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 142 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

10 сессия Артёмовского городского совета

Переглядів: 9390
05.09.2011 - 10:09

31 августа 2011 года в 9.00 в большом зале заседаний административного здания городского совета, состоялась 10 сессия Артёмовского городского совета, на которой были приняты решения по вопросам:

  1. Про стан виконання Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради за І півріччя 2011 року.
  2. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2011 рік, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 29.12.2010 № 6/2-14, зі змінами,внесеними до неї рішенням міської ради від 22.06.2011 № 6/8-143.
  3. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету м. Артемівська за І півріччя 2011 року.
  4. Про затвердження звіту про використання коштів цільового фонду Артемівської міської ради за І півріччя 2011 року.
  5. Про затвердження звіту про використання коштів Цільового фонду пайового внеску замовників у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Артемівська за І півріччя 2011 року.
  6. Про уточнення заходів Пріоритетного плану дій на 2011 рік з розвитку водопровідно-каналізаційного господарства міста Артемівська та внесення змін в середньострокову інвестиційну програму на період 2011-2015 роки.
  7. Інформація про прийняті за період з 01.04.2011 по 31.07.2011 року розпорядження міського голови, рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради з питань управління комунальною власністю територіальної громади м. Артемівська.
  8. Про затвердження в новій редакції Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.      
  9. Про затвердження в новій редакції Положення про оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  10. Про затвердження Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська у Новій редакції.
  11. Про повернення Концесіонером - товариством з обмеженою відповідальністю "Артемівськ-Енергія" окремого майна, яке було передано йому у концесію Концесієдавцем – Артемівською міською радою, і визначення балансоутримувача цього майна, комунальне підприємство "Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг".
  12. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  13. Про безоплатну передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  14. Про постійне користування земельною ділянкою комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  15. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська.
  16. Про продаж земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  17. Про дачу згоди на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  18. Про  визнання такими, що втратили чинність рішення Артемівської міської ради.
  19. О запросе депутата Артёмовского городского совета Бойко В.П.
  20. Об утверждении списка победителей городского конкурса "Человек года" в 2011 году.

В разделе "Разное"

  • с информацией по протокольному поручению «О выдаче дублирующих документов на одни и те же земельные  участки» выступила начальник Управления муниципального развития Артемовского городского совета  Зинченко Н.Л.
  • Малеванная В.В. проинформировала об инициативе директора ЗАО "АЗШВ", депутата Донецкого областного совета Гаркуши А.Ю., в г. Артёмовске был зарегестрирован фан-клуб хоккейного клуба "Донбасс". Также пригласила всех желающих вступить в хоккейный фан-клуб.
  • Городской голова Рева А.А.:
    • огласил график проведения праздника "Первого звонка" в общеобразовательных учебных заведениях г. Артёмовска в 2011-2012 у.г;
    • пригласил всех на "Бахмутскую ярмарку", которая состоится 3 сентября 2011 года в 9.00 часов.

На этом работа  10 сессии была закрыта

Подробнее ознакомиться с решениями 10 сессии Артемовского городского совета