Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Золота книга української еліти

Переглядів: 2706
13.07.2017 - 07:53

Чудовий подарунок напередодні 26-ї річниці Незалежності отримала центральна міська бібліотека від нашого щирого друга, патріота, учасника помаранчевого майдану та Революції гідності, подвижника українськості в нашому місті, засновника в Бахмуті Дому Книги «Еней» Дериведмідя Володимира Дмитровича. Подарунок складається з шеститомного інформаційно-іміджевого альманаху та добірки журналів «Проблеми української термінології», виданим Національним університетом «Львівська політехніка».

В цьому фундаментальному виданні представлені ґрунтовні та яскраві розповіді як про видатні історичні постаті минулого, так і про громадських та державних діячів сучасності – усіх тих, хто творить сьогодення Української держави. Портрети та світлини доповнюють ці яскраві розповіді.

Вчителям-мовникам, історикам та учням це видання стане в нагоді при підготовці змістовних і цікавих уроків та в написанні рефератів, а журнали «З проблем української термінології» зацікавлять не тільки вчителів, а й журналістів та письменників.

Володимир Дмитрович зробив дарунок не тільки бібліотеці, а й усій Бахмутській громаді, яка бажає зміцнювати свою національну гордість та утверджувати міжнародний імідж нашої держави.

Останні статті на сайті