Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Презедент України

На Донеччині «Фантом» запобіг спробі незаконного перевезення з тимчасово окупованої території устаткування на 80 тис гривень

Переглядів: 2282
11.07.2017 - 11:39

Управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») продовжує здійснення заходів, спрямованих на запобігання несанкціонованому перевезенню вантажів через лінію зіткнення на території Донецької області, спроби якого, на жаль, не припиняються.

Так, 29 червня 2017 року співробітниками управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») під час контролю за переміщенням товарів через лінію розмежування на КПВВ «Гнутове» було проведено огляд автомобіля «Volkswagen Crafter», який прямував до міста Маріуполь.

Під час огляду транспортного засобу співробітниками підрозділу було виявлено та вилучено промислове обладнання загальною вартістю 80 тис. гривень. Стосовно власника обладнання складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 204-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, матеріали для прийняття рішення згідно з чинним законодавством направлено до суду.

Останні статті на сайті