Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Верховна рада України

Увага! З липня 2017 року у місті Покровськ Донецької області почне функціонувати новий підрозділ митного оформлення

Переглядів: 2506
07.07.2017 - 09:07

З початку липня 2017 року розпочне свою роботу новостворений підрозділ митного оформлення Донецької митниці ДФС, місцем дислокації якого є місто Покровськ, вул. Захисників України, 4а. 

За ініціативи Донецької митниці ДФС, що була підтримана керівництвом Державної фіскальної служби України, та за сприяння голови облдержадміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, міського голови м. Покровськ Руслана Требушкіна та Донецької торгово-промислової палати наразі реалізовано проект, який позитивно впливатиме на покращення та відновлення активності суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності міста Покровськ та прилеглих районів. 

Створення у місті Покровськ підрозділу митного оформлення спрямоване на:

  • здешевлення логістичних та страхових витрат підприємств за рахунок оптимізації маршрутів поставок вантажів;
  • максимальне наближення місця митного оформлення до отримувача/відправника імпортованих/експортованих товарів з метою зручності здійснення суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності митного оформлення товарів.

У новому  підрозділі створено всі належні умови для забезпечення здійснення митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності відповідно до вимог чинного законодавства. 

Шановні підприємці! Керівництво Донецької митниці ДФС гарантує всім учасникам зовнішньоекономічної діяльності високоякісний сервіс і прозорість при виконання митних формальностей та сподівається разом з вами продовжити будувати партнерські та відкриті  відносини заради економічної стабільності та  розвитку регіону.

Останні статті на сайті