Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

Презедент України

За п’ять місяців 2017 року легалізовано працю майже 8 тис. мешканців Донеччини

Переглядів: 2150
07.07.2017 - 08:55

Неофіційна заробітна плата – це тягар сучасності, який, перш за все, лягає на плечі найманого працівника. Так, отримуючи заробітну плату "у конверті", робітник виявляється абсолютно незахищеним перед роботодавцем. Усна домовленість про розмір грошової винагороди не закріплена юридично, а отже роботодавець сам вправі вирішувати, скільки та коли платити за отриману послугу чи виконану роботу. Відповідно, найманий робітник не має ніяких гарантій та доказів у підтвердженні дійсного розміру заробітної плати та стажу роботи.

Саме тому, дбаючи про майбутнє громадян, їх соціальний захист та розвиток регіону за рахунок наповнення місцевих бюджетів, фіскальна служба Донецької області продовжує проводити комплекс заходів, направлених на легалізацію трудових відносин.

Протягом п’яти місяців 2017 року за результатами роботи відомства вже легалізовано працю 7,9 тис. найманих працівників, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло 6,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 0,6 млн грн військового збору.

Не припиняється робота фіскалів і з підприємствами регіону відносно підвищення заробітної плати. На даний час 462 підприємства вже підвищили рівень заробітної плати вище за мінімальну, за рахунок чого бюджет отримав 1,2 млн грн податків та зборів.

Шановні громадяни! Головне управління ДФС у Донецькій області продовжує наголошувати: легалізація найманої праці – це свідоме відношення до свого майбутнього!

Останні статті на сайті