Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбувся круглий стіл щодо медичної реформи

Переглядів: 3133
03.07.2017 - 05:43

30 червня заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк спільно з заступником головного лікаря з питань медичної експертизи Романом Чеботенко провели круглий стіл для осіб з обмеженими фізичними можливостями, які перебувають на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості як безробітні особи.

Тема заходу: "Медична реформа в Україні. Обговорення законопроект`у № 6327 від 10.04.2017 року Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів". 
Під час круглого столу були виствітлені питання щодо того, що таке державний гарантований пакет, державне солідарне медичне_страхування, реімбурсація,страховий випадок. Були обговоренні основні види медичних послуг, які входять в державний гарантований пакет, види медичної допомоги (первинна, вторинна та третинна медична допомога).
Захід проводився у формі відкритого діалогу, а отже учасники відкрито ставили питання та отримали відповіді на них "з перших вуст". Зокрема учасників турбували такі питання:

  • чи відбудуться зміни у проходженні МСЕК;
  • чи передбачаються пільги для інвалідів при зверненні за медичною допомогою;
  • яка медична допомога та яких рівнів надається у місті Бахмут;
  • куди звертатись за третинною медичною допомогою; 
  • що таке паліативна допомога; 
  • чи укомплектований штат Центральної районної лікарні на даний момент. Також обговорювались перспективи проведення медичної реформи в Україні. Учасникам заходу повідомили про роботу Бахмутського бюро правової доломоги та були роздані контактні дані працівників Бюро та буклети з правовою інформацією.
30 червня заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк спільно з заступником головного лікаря з питань медичної експертизи Романом Чеботенко провели круглий стіл для осіб з обмеженими фізичними можливостями30 червня заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк спільно з заступником головного лікаря з питань медичної експертизи Романом Чеботенко провели круглий стіл для осіб з обмеженими фізичними можливостями30 червня заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк спільно з заступником головного лікаря з питань медичної експертизи Романом Чеботенко провели круглий стіл для осіб з обмеженими фізичними можливостями