Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Презедент України

Перший Бахмутський куркуль презентував свій проект

Переглядів: 2398
30.06.2017 - 06:22

29 червня 201 7 в малій залі адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулось засідання Коордінаційної ради з питань розвитку підприємництва в м. Бахмуті, на якому підприємець міста Ганна Петриченко презентувала свій бізнес проект  з пошиву дитячого та дорослого одягу.

Даний проект було визнано переможцем на обласному етапі конкурсного відбору на надання фінансової підтримки суб’єктам малого підприємництва на реалізацію проектів в рамках програми «Український Донецький куркуль» та підтримано на місцевому рівні.

29 червня 201 7 відбулось засідання Коордінаційної ради з питань розвитку підприємництва в м. Бахмуті, на якому підприємець міста Ганна Петриченко презентувала свій бізнес проект  з пошиву дитячого та дорослого одягу.29 червня 201 7 відбулось засідання Коордінаційної ради з питань розвитку підприємництва в м. Бахмуті, на якому підприємець міста Ганна Петриченко презентувала свій бізнес проект  з пошиву дитячого та дорослого одягу.29 червня 201 7 відбулось засідання Коордінаційної ради з питань розвитку підприємництва в м. Бахмуті, на якому підприємець міста Ганна Петриченко презентувала свій бізнес проект  з пошиву дитячого та дорослого одягу.29 червня 201 7 відбулось засідання Коордінаційної ради з питань розвитку підприємництва в м. Бахмуті, на якому підприємець міста Ганна Петриченко презентувала свій бізнес проект  з пошиву дитячого та дорослого одягу.29 червня 201 7 відбулось засідання Коордінаційної ради з питань розвитку підприємництва в м. Бахмуті, на якому підприємець міста Ганна Петриченко презентувала свій бізнес проект  з пошиву дитячого та дорослого одягу.