Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Розваги на бібліомайданчику

Переглядів: 3096
14.06.2017 - 13:12

13 червня 2017 року в міській бібліотеці для дітей пройшов літературний квест «День веселих завдань». У квесті взяли участь вихованці пришкільного табору загальноосвітньої школи № 5 та читачі бібліотеки. Захід відбувся за підтримки DREAMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF.

Стартував квест в бібліотеці і завершився на бібліомайданчику. Діти пройшли крізь казкові пригоди, подорожували сторінками книг і наближалися до секретної мети через подолання труднощів. Бібліотекарі підготували літературні вікторини, загадки-обманки про героїв знаменитих книг, загадки-підказки, що наблизили учасників до головної родзинки літературного квесту – пригод Шерлока Холмса. Діти із задоволенням розплутували детективні завдання, брали участь у пошуках предметів по бібліотеці, тим самим проявили необхідні якості для пошукової діяльності. Конкурси «Втрата пам’яті» і «Словесний портрет», головоломки – все це зацікавило дітей. У пошуках собаки Баскервілей дітям знадобилися логічні здібності, адже пошук продовжувався на майданчику біля бібліотеки. Літературний захід такого роду спрямований на розвиток у дітей інтересу до книги і читання.

Розваги на бібліомайданчикуРозваги на бібліомайданчикуРозваги на бібліомайданчикуРозваги на бібліомайданчикуРозваги на бібліомайданчикуРозваги на бібліомайданчикуРозваги на бібліомайданчику