Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Донецька обласна рада

Ukraine is European country

Переглядів: 1689
13.06.2017 - 12:56

Так стверджують вихованці мовного табору «The Sun» Бахмутської школи №10. Із першого дня роботи табору розпочалися змагання між дітьми. І не просто на кращий загін, а на кращий мовний загін. Через невимушену обстановку, комфортні умови для відпочинку в таборі створюється іншомовне середовище.

Так, на ранковій лінійці оголошується план заходів на день, а в кінці дня підбивається підсумок, нагороджуються переможці конкурсів і змагань..
День, присвячений темі «Ukraine is European country», розпочався, як завжди, з ранкової зарядки. Діти заспівали табірну пісню. На заняттях вчили вірші про Україну. Загони взяли участь у вікторині «Україна – моя Батьківщина», у конкурсі малюнків «Я малюю Україну». Як і в кожному конкурсі є свої переможці. І місце посіли Ліза Скорова та Тетяна Щербакова, ІІ місце – Ігор Калмиков та Дмитро Гуцал, ІІІ місце – Родіон Зелених та Влад Смага.
Загін «Coca-Cola» працював над проектом «Sport». Діти розказали про види спорту, які прийшли з Великої Британії. Після цього вихованці табору розв’язували кросворди, ребуси з теми і взяли участь у спортивній вікторині.
Ще один день пройшов жваво і насичено, а головне, результативно.

Ukraine is European countryUkraine is European countryUkraine is European countryUkraine is European country