Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Верховна рада України

Літній мовний табір ”Eco-school” – креатив та задоволення

Переглядів: 2435
12.06.2017 - 12:22

Різноманітно та цікаво провели свій час учасники мовного табору “Eco-school” Бахмутської школи №12.

Діти взяли участь у конкурсі читців “I love the Earth», працювали в групах з підготовки проектів “My eco-code”. Екскурсія містом “Nature of my native town”, яка відбулася саме у День захисту дітей, була для учасників цікавою. Дітям табору пощастило взяти участь у міських заходах та бути присутніми на концерті в БК ім. Мартинова.
Також в рамках роботи мовного табору “Eco-school” відбулася екологічна акція “A Litter Cleaning Up Compaign” – «Компанія з очистки території від сміття». Діти під керівництвом Лариси Богданцевої, Ірини Горбажий, Галини Дронової відправились на «Алею троянд» та провели прибирання пляжу біля ставка. Учні завзято працювали та за лічені хвилини прибрали галявини. Нагородою за роботу став пікнік на траві, а жваві ігри на свіжому повітрі надали настрою.
І ось відбулося урочисте закриття роботи мовного табору “Eco-school”. Шаут слоганом заходу став вислів “Think Global, Act local” – «Міркуй глобально, дій цілеспрямовано». В цей день було підведено підсумки роботи табору, діти пригадали найкращі моменти. Учні презентували роботу своїх команд, співали пісні, декламували вірші, вкотре наголосили про необхідність піклування про навколишнє середовище, декламуючи девіз табору “Keep your planet clean” – «Піклуйся про навколишнє середовище»! Завершенням заходу стало нагородження учасників груп “Sunrise”, “Busy Bees”, “Green Protectors” та “Die arbeitsame Biene” сертифікатами за активну роботу в командах. Свято не залишило байдужими жодного з його учасників. 
Мовний табір закінчив свою роботу, попереду у дітей веселі канікули. Хай вони принесуть гарний відпочинок, багато вражань перед початком наступного навчального року.

Літній мовний табір ”Eco-school” – креатив та задоволенняЛітній мовний табір ”Eco-school” – креатив та задоволенняЛітній мовний табір ”Eco-school” – креатив та задоволенняЛітній мовний табір ”Eco-school” – креатив та задоволенняЛітній мовний табір ”Eco-school” – креатив та задоволення

Останні статті на сайті