Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 145 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Підсумки проекту «Літня школа» в Бахмутській школі №5

Переглядів: 1563
08.06.2017 - 08:31

Проект «Літня школа» - одна з форм активізації навчальної діяльності учнів.

Через ігрові форми позакласних та позаурочних заходів учні залучаються до поглибленого вивчення предметів. Такий вид позакласної роботи націлений на формування пізнавальних інтересів, підвищення загальноосвітнього рівня, розвитку творчої активності учнів. Перевагою проведення літньої школи є створення сприятливої творчої атмосфери та привернення уваги учнівських колективів 7-х класів до навчальних профілів: біолого-хімічного та фізико-математичного.
Цього навчального року літня школа проходила у період з 29 травня по 02 червня. Протягом 4-х днів навчальної практики учні взяли участь у трудовій діяльності, спрямованій на благоустрій шкільної території; пройшли тестування з предметів математично-природничого та технологічного циклу; перевірили свою кмітливість та знання за допомогою цікавих та незвичних завдань у вигляді квестів та практичних робіт.
Заключним етапом проекту «Літня школа» став виступ-презентація профільних класів, у рамках якого учні творчо розповіли про значимість хіміко-біологічної, фізико-математичної та технологічної освіти, озвучили свої сподівання щодо подальшого навчання та майбутніх професій.

Підсумки проекту «Літня школа» в Бахмутській школі №5Підсумки проекту «Літня школа» в Бахмутській школі №5