Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Урядовий портал

«Капітошка» в Бахмутській школі №7 розпочав роботу

Переглядів: 2624
07.06.2017 - 09:55

Розпочав роботу оздоровчий табір «Капітошка» на базі Бахмутської школи №7.

У перший день відпочинку діти каталися на байдарках, провели вибори активу самоврядування, обрали табірну пісню «It’s a small world» та розучили танцювальний флешмоб.
Наступного дня відзначили урочисте відкриття табірної зміни. Загони презентували себе англійською мовою, брали участь у веселих конкурсах, співали та танцювали. 
31 травня відбулося відкриття Малих Олімпійських ігор. Гарним настроєм, духом змагання, цікавими естафетами та спортивними іграми був сповнений цей день. Слід відмітити, що табір працює за програмою «GoCamp» над проектом «Sports and Health». Наші діти обирають здоровий спосіб життя, і саме цьому вони присвятили свої яскраві постери. А ще цього дня на занятті гуртка англійської мови дітлахи виготовили олімпійські кільця та розучили веселу пісеньку «It’s Olympics time».
Діти другого загону «Champions» отримали можливість відвідати територіальний Сервісний центр МВС України, де дізналися про роботу закладу, про порядок отримання посвідчення водія та як вирішуються питання щодо оформлення автомобілів. Діти перевірили свої знання правил дорожнього руху, відповідаючи на екзаменаційні питання, спробували фотографувати на посвідчення, посиділи в учбових авто та прокотилися територією центру. Час пролетів швидко та діти отримали багато задоволення.
Яке насичене та цікаве життя у відпочиваючих у «Капітошці»! Сумувати ніколи! А скільки дивовижних і пізнавальних зустрічей та подій ще попереду!

«Капітошка» в Бахмутській школі №7 розпочав роботу«Капітошка» в Бахмутській школі №7 розпочав роботу«Капітошка» в Бахмутській школі №7 розпочав роботу«Капітошка» в Бахмутській школі №7 розпочав роботу