Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Зовнішнє незалежне оцінювання в Бахматі відбулось!

Переглядів: 1620
07.06.2017 - 09:50

З кінця травня в м. Бахмуті проходила основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, математики та історії України. На базі трьох пунктів проведення ЗНО – школи №12, №24 та НВК №11 пройшли тестування 1653 особи, в якості персоналу було задіяно більше 200 педагогів.

Під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання з основних предметів було дотримано найважливіших стандартів тестування: забезпечено конфіденційність змісту завдань та створено стандартизовані умови проходження ЗНО для всіх учасників ЗНО. Приємно, що жодного порушення регламенту проведення процедури тестування у м. Бахмуті не було, апеляційних заяв з боку учасників ЗНО не надходило.
Роботи учасників вже доставлені до пунктів обробки та перевірки, до 15 червня планується оголосити результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, з математики та історії України – до 23 червня.
Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з української мови і літератури через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до Донецького регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву. 
ЗНО-2017 з основних предметів у м. Бахмуті завершено, але тестування з інших дисциплін триває в м. Краматорську. Бажаємо всім абітурієнтам успіхів та вдалого вступу до ВНЗ.

Останні статті на сайті