Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

ExportUA

У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»

Переглядів: 3131
02.06.2017 - 12:30

У Бахмуті підбили підсумки реалізації проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА», в ході якого представники ОСББ та Бахмутської міської ради обговорили перспективи подальшої співпраці в рамках реалізації проектов міжнародного співробітництва.

У ході зустрічі заступник Бахмутського міського голови Федір Федоров зазначив, що ОСББ Бахмута стрімко розвинулися протягом останніх років. «Співпраця міської ради і ОСББ – це запорука як стрімкого розвитку самих ОСББ, так і згуртування усієї громади», - зазначив Федір Федоров.

Обласний координатор програми ПРООН/МРГ-3 Неллі Дашковець привітала присутніх с завершенням проекту СВА та зазначила , що Бахмутські ОСББ – еталон співпраці з міжнародними донорами, а міська рада Бахмута – найактивніші співучасники в житті ОСББ міста.

Учасники зборів висловили вдячність представникам Бахмутської міської ради та проекту ПРООН/МРГ 3, ознайомили усіх з реалізованими проектами та отримали сертифікати учасников проекту МРГ за вдалу реалізацію проектів.

Нагороджені такі організації як ГО «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «Дія» за реалізацію проекту з встановлення системи відео спостереження в публічних місцях м.Бахмута, «Центр громадських ініціатив «АБАЖУР» та «Артемівське міське відділення дитячого фонду України» за проекти з капітальних ремонтів актових зал, а також голови міських ОСББ за участь у проектах.

У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»У Бахмуті пройшов круглий стіл в рамках проекту СВА «Сталий розвиток міста після СВА»