Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

ExportUA

1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.

Переглядів: 2098
02.06.2017 - 10:29

В м. Бахмуті, на чудовій спортивній базі стадіону "Металург", 1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей. В якому взяли участь близько 300 дітей від 5 до 16 років.

Під керівництвом Управління з питань ФКіС міста, в дружній  співпраці з центром "Спорт для всіх", стадіоном "Металург", федерацією легкої атлетики Донецької області, спортивними та загальноосвітніми школами, дитячими садками, волейбольним клубом "Бахмут" були організовані і проведені змагання з пляжного волейболу, футболу, дзюдо, "Веселі старти" для самих маленьких спортсменів. Усі діти були нагороджені грамотами та солодкими призами, а також безкоштовними квитками на каруселі від міської ради.
 А на спортивних майданчиках з пляжного волейболу та міні-футболу, старшими вихованцями ВК "Бахмут і при фінансовій підтримці президента клубу Геннадія Корнієнко була підготовлена святково - розважальна програма, в якій взяли участь близько 100 спортсменів та молодших школярів.   Конкурси, ігри, забави, які обов'язково включали солодкі призи, ні кого не залишили осторонь, або без солодкого подарунка, а спортсмени отримали ще й грамоти, вимпели, медалі, чемпіонські кубки.
На спортивних майданчиках за місцем проживання  по вул.. Чайковського, 101 та Горбатого, 63 пройшли турніри з міні футболу.
Управління з питань ФКіС Бахмутської міської ради висловлює подяку всім організаторам дитячого свята і величезне людське "СПАСИБІ" Геннадію Корнієнко. 

1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.1 червня відбулося справжнє спортивно - розважальне свято для дітей.

Останні статті на сайті