Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

ExportUA

«Сузір’я талантів» Бахмутського НВК №11

Переглядів: 2811
31.05.2017 - 07:25

Свято «Сузір’я талантів» стало традиційним для Бахмутського НВК №11. Велика дружня шкільна родина зустрілася в міському Центрі культури та відпочинку ім. І. Карабиці, щоб підвести підсумки навчального року своєрідним творчим звітом.

На святковому заході, яке проводилося у формі мандрівки зоряними сузір’ями «Прометеї науки», «Друзі природи», «Інтелектуальна надія», «Юні мовознавці», «Вдалий старт», «Запальні ритми», «Співочий дивограй», «Творчий зліт», «Віртуози сцени», «Ерудити нації», «Яскрава особистість», «Талант і майстерність», відзначали учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь Бахмутського НВК, міста Бахмута, Донецької області та стали переможцями й призерами олімпіад із базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань, проявили себе у громадському житті НВК. Також ушановували їх наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок навчання дітей, а також батьків, які виховують молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості.

Із вітальним словом звернулася до всіх присутніх директор Світлана Василенко. Вітаючи зі святом учнів, учителів та батьків, директор зазначила, що заклад знаходиться в постійному пошуку, педагогічний колектив експериментує, шукає нові форми, нові педагогічні технології, використовує новинки наукової та педагогічної думки. Батькам закладу директор подякувала за співпрацю, вірне плече і живий відгук на всі шкільні починання.

356 учнів були нагороджені грамотами, дипломами за високі досягнення в олімпіадах, інтелектуальних та творчих конкурсах, фестивалях, спортивних змаганнях та форумах. Батьківська піклувальна рада підготувала для кожного учня солодкий подарунок.

Також за сумлінну працю, значні досягнення у справі навчання і виховання підростаючого покоління було нагороджено 31 педагога НВК.

Творчо та спортивно обдаровані діти подарували присутнім вокальні, танцювальні та спортивні номери.

Творчий звіт ще раз довів, що кожна зірочка Бахмутського НВК, чи то велика і знана кожному, чи то маленька, яка тільки запалилась, має велике значення, посідає своє певне місце і не має права згаснути на Небосхилі досягнень.

«Сузір’я талантів» Бахмутського НВК №11«Сузір’я талантів» Бахмутського НВК №11«Сузір’я талантів» Бахмутського НВК №11«Сузір’я талантів» Бахмутського НВК №11«Сузір’я талантів» Бахмутського НВК №11«Сузір’я талантів» Бахмутського НВК №11

Останні статті на сайті