Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 137 гостей.

Молодь проти насильства

Переглядів: 2784
24.05.2017 - 11:04

Близько 250 учнів Бахмутських шкіл та студентів вдруге отримали можливість взяти участь у молодіжній акції нового формату – смарт-вечерці, мета якої була спрямована на профілактику підліткового насильства.

Захід провів на базі кафе «Хуторок» Громадський Центр «Простір для дітей, сім’ї та молоді» при Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва за підтримки Запорізького обласного Благодійного фонду «Посмішка дитини» в партнерстві з неурядовою організацією International ALERT. Смарт-вечірка була організована командою справжніх професіоналів. Програма складалася з двох частин: освітньої (реєстрація, об’єднання у творчі групи за кольорами отриманих браслетів, робота у 10 змінних групах з психологами та волонтерами) та розважальної (музичні командоутворюючі конкурси, танцювальні батли, запальна дискотека з професійним діджеєм, брейк-кава). Смачне частування, дружнє спілкування, ігри, танці, конкурси – все це створило незабутні враження та чудову атмосферу.

Підлітки активно обговорювали проблемні ситуації з психологами та волонтерами, значно розширили свій кругозір щодо актуальних проблем насилля у світі, отримали інформаційні буклети та корисні знання.

Близько 250 учнів Бахмутських шкіл та студентів вдруге отримали можливість взяти участь у молодіжній акції нового формату – смарт-вечерці, мета якої була спрямована на профілактику підліткового насильства.Близько 250 учнів Бахмутських шкіл та студентів вдруге отримали можливість взяти участь у молодіжній акції нового формату – смарт-вечерці, мета якої була спрямована на профілактику підліткового насильства.Близько 250 учнів Бахмутських шкіл та студентів вдруге отримали можливість взяти участь у молодіжній акції нового формату – смарт-вечерці, мета якої була спрямована на профілактику підліткового насильства.Близько 250 учнів Бахмутських шкіл та студентів вдруге отримали можливість взяти участь у молодіжній акції нового формату – смарт-вечерці, мета якої була спрямована на профілактику підліткового насильства.Близько 250 учнів Бахмутських шкіл та студентів вдруге отримали можливість взяти участь у молодіжній акції нового формату – смарт-вечерці, мета якої була спрямована на профілактику підліткового насильства.