Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Виявлені на Донеччині порушники митного законодавства сплатили більше 92 тис. грн штрафних санкцій

Переглядів: 2086
23.05.2017 - 08:24

Протягом січня-квітня 2017 року Донецькою митницею ДФС виявлено та  задокументовано 23 порушення митних правил на загальну суму майже 7,7 млн гривень. П’яту частину протоколів складають справи з реально вилученими предметами на суму більше 45 тис. гривень.

В рамках проведення контрольно-перевірочних заходів до Головних управлінь ДФС у Донецькій та Харківській областях направлено чотири інформаційні повідомлення щодо незаконного формування сум до бюджетного відшкодування ПДВ та використання транспортних засобів, стосовно яких надано пільги щодо сплати митних платежів в інших цілях, відмінних від тих, у зв’язку з якими надано такі пільги на суму більше 900 тис гривень.

Відповідно до затверджених спільних із правоохоронними органами Донецької області заходів проведено дві операції,  направлені на профілактику та протидію порушенням законодавства в митній сфері. Результатом цих заходів стало складання двох протоколів про порушення митних правил з реальним вилученням предметів правопорушень за загальну суму більше 6 тис.гривень.

Створення сприятливих та конкурентних умов для ведення чесного бізнесу - один з пріоритетних напрямів роботи правоохоронних підрозділів митниці. За звітний період до митних органів іноземних держав направлено 16 запитів, що втричі більше торічних показників.  Внаслідок опрацювання матеріалів, отриманих від митних органів Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії, а також Республіки Грузія складено два протоколи про порушення митних правил на суму 7,6 млн гривень.

До Державного бюджету України протягом січня-квітня 2017 року митницею перераховано штрафних санкцій за порушення митного законодавства на суму більше 92 тис. гривень.

Останні статті на сайті