Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 80 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Чемпіонка України з легкоатлетичних метань

Переглядів: 1291
23.05.2017 - 07:59

20 – 21 травня у м. Києві, на олімпійської базі  Конче – Заспи проходили легкоатлетичні змагання чемпіонату України з метань та метального багатоборства серед ветеранів спорту.

Понад 50 учасників з 14 областей України зустрілися, щоб вкотре довести, що оптимальні систематичні тренування, здоровий спосіб життя дозволяють мати хорошу спортивну форму, досягати високих результатів і головне - бути здоровим і активним в житті в будь-якому віці. Бахмут, а також Донецьку область, нажаль в однині представляла тренер КДЮСШ№1, головний спеціаліст Управління з питань ФКіС - Радіонова Наталія, яка завоювала золоту та срібну медаль, поступившись у метанні молота діючої спортсменці. Багато позитивних емоцій, заряд оптимізму , спілкування з однодумцями, радість перемоги - це підсумок таких змагань.

20 – 21 травня у м. Києві, на олімпійської базі  Конче – Заспи проходили легкоатлетичні змагання чемпіонату України з метань та метального багатоборства серед ветеранів спорту. 20 – 21 травня у м. Києві, на олімпійської базі  Конче – Заспи проходили легкоатлетичні змагання чемпіонату України з метань та метального багатоборства серед ветеранів спорту. 20 – 21 травня у м. Києві, на олімпійської базі  Конче – Заспи проходили легкоатлетичні змагання чемпіонату України з метань та метального багатоборства серед ветеранів спорту. 20 – 21 травня у м. Києві, на олімпійської базі  Конче – Заспи проходили легкоатлетичні змагання чемпіонату України з метань та метального багатоборства серед ветеранів спорту.