Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 143 гостя.

ExportUA

З нагоди прийняття Радою Європейського Союзу безвізового режиму дляУкраїни у Бахмуті урочисто підняли прапор ЄС

Переглядів: 1309
12.05.2017 - 05:30

12 травня 2017 року на центральній площі міста перед будівлею Бахмутської міської ради підняли прапор Европейського Союзу з нагоди прийняття Радою Європейського Союзу безвізового режиму для України.

Секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко відкриваючи захід зазначила, що це важлива і знакова подія для всіх Українців та наступний крок нашої країни щодо інтеграції в європейське співтовариство.

«Безвіз для України - це не тільки зняття кордонів і обмежень на пересування. Це, в першу чергу, визнання нашої країни членом європейської сім'ї. Це підтвердження нашої успішності на шляху євроінтеграції», - зазначила Світлана Кіщенко.

Честь урочисто підняти прапор ЄС випала бахмутчанам - чемпіонам Європи з сумо.

12 травня 2017 року на центральній площі міста перед будівлею Бахмутської міської ради підняли прапор Европейського Союзу з нагоди прийняття Радою Європейського Союзу безвізового режиму для України.12 травня 2017 року на центральній площі міста перед будівлею Бахмутської міської ради підняли прапор Европейського Союзу з нагоди прийняття Радою Європейського Союзу безвізового режиму для України.12 травня 2017 року на центральній площі міста перед будівлею Бахмутської міської ради підняли прапор Европейського Союзу з нагоди прийняття Радою Європейського Союзу безвізового режиму для України.

Останні статті на сайті