Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Презедент України

Управління освіти та міська організація Профспілки працівників освіти привітали близько 200 ветеранів

Переглядів: 1717
12.05.2017 - 06:56

Щороку у м. Бахмуті проходить традиційна святкова зустріч з ветеранами війни та педагогічної праці, дітьми війни, працівниками тилу, організатором якої виступає міська організація Профспілки працівників освіти і науки України.

Урочистий захід відкрила начальник Управління освіти Бахмутської міської ради Марина Рубцова. Вона привітала ветеранів педагогічної праці з Днем пам’яті та примирення і 72-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, побажала всім міцного здоров’я і довголіття, добра і радості, злагоди, оптимізму, непохитної віри у те, що завтрашній день буде обов’язково мирним, світлим і щасливим. Зі словами привітання виступила голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Алла Руднєва. Прозвучали слова вдячності, адресовані членам Ради ветеранів (голова – Валентина Пишняк), за кропітку роботу з ветеранами освітньої галузі, активну участь у громадській діяльності.

Концертна програма, підготовлена вокально-хореографічними гуртками міського Центру дітей та юнацтва, була насичена виступами дітей різного віку та дорослих. Зі сцени звучали пісні воєнних років, сучасні шлягери, поетичні композиції. Після концерту відбулося традиційне частування ветеранів, протягом якого учасники заходу мали можливість поспілкуватися один з одним, побажати здоров’я, миру та благополуччя колегам та їх родинам.

Управління освіти та міська організація Профспілки працівників освіти привітали близько 200 ветеранівУправління освіти та міська організація Профспілки працівників освіти привітали близько 200 ветеранівУправління освіти та міська організація Профспілки працівників освіти привітали близько 200 ветеранівУправління освіти та міська організація Профспілки працівників освіти привітали близько 200 ветеранівУправління освіти та міська організація Профспілки працівників освіти привітали близько 200 ветеранівУправління освіти та міська організація Профспілки працівників освіти привітали близько 200 ветеранів

Останні статті на сайті