Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Верховна рада України

Рокам ніколи пам'яті не стерти

Переглядів: 2668
11.05.2017 - 12:56

Учні та педагоги Бахмутської школи №7 взяли участь у заходах до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги.

Учні початкової школи поклали квіти до братської могили солдатам громадянської війни, а також воїнам 266 стрілкової дивізії, які визволили наше місто 5 квітня 1943р. Школярами було ініційовано «Парад пам’яті». З великою шаною діти розповідали про долю своїх прадідів, які захищали нашу країну за часів Другої світової війни. Учні 6 класу разом із класним керівником Галиною Горіною відвідали ветерана війни Августу Олександрівну Корнєву, яка розповіла про жахливі події, що відбувалися під час нацистської окупації в нашому місті. Жінкам України та їх долі в роки війни було присвячено виховну годину в 5 класі, де класний керівник Оксана Краснова розповіла дітям про жінок, які вписали в літопис війни чимало славних сторінок.

У 7 класі пройшов урок пам’яті «Їх молодість обпалила війна». Разом із класним керівником Наталею Авраменко діти ознайомилися із спогадами мешканців нашого міста, яких примусово було вивезено на роботи до Німеччини чи до концтаборів. Учні пригадали історію школи в воєнні роки та героїчну долю директора школи Олександри Опанасівни Колпакової, вшанували вчителів, яки брали участь у Другій світовій війні.

Ми завжди будемо пам’ятати наших ветеранів Ніну Вікторівну Вінк, Євдокію Федорівну Безмен, Наталю Олексіївну Федермессер, Юрія Фадійовича Донця, Олександра Кириловича Палатая. Минулої весни на дев'яносто шостому році пішов з життя Аврамов Клим Іванович, почесний громадянин міста, який 16 років пропрацював директором школи з 1965 року. Клим Іванович брав участь у Сталінградській битві та у боях на Курській дузі.

Учні та педагоги Бахмутської школи №7 взяли участь у заходах до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги. Учні та педагоги Бахмутської школи №7 взяли участь у заходах до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги. Учні та педагоги Бахмутської школи №7 взяли участь у заходах до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги. Учні та педагоги Бахмутської школи №7 взяли участь у заходах до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги.

Останні статті на сайті