Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Всесвітній день охорони праці

Переглядів: 3308
11.05.2017 - 07:06

28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці, який за рекомендаціями Міжнародної організації праці у 2017 році пройшов під гаслом «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці».

У ході проведення «Тижня охорони праці» з нагоди  Всесвітній день охорони праці на підприємствах, установах та організаціях, розташованих на території м. Бахмут були проведені різноманітні заходи, наради-семінари та зустрічі у трудових колективах за участю представників первинних профспілкових організацій, Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради, виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у місті Бахмут Донецької області, Головного управління Держпраці у Донецькій області.

Так, на КП «Бахмутелектротранс» у структурних підрозділах були проведені конкурсу «Кращій знавець правил з охорони праці», «Краще робоче місце». Активні учасники конкурсу були нагороджені грамотами.  Були оформлені куточки, стенди, присвячені Всесвітньому дню охорони праці.

Артемівський управлінням по газопостачанню та газифікації  був проведений конкурс дитячого малюнку на заборі на тему «Безпечне використання газу у побуті». У якому прийняли участь учні з 5 шкіл міста, студенти Артемівського індустрійного технікуму та робітники підприємств разом зі своїми дітьми. Переможці конкурсу були нагороджені грошовими призами  за 1, 2 та 3 місце.

У Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Українська інженерно-педагогічна академія (м. Бахмут) були проведені бесіди зі студентами стосовно охорони праці. Студенти інституту у 2017 році прийняли участь у всеукраїнській олімпіаді з охорони праці у м. Луцьк та були нагороджені грамотами за високі показники. Три роки поспіль студенти кафедри Охорони праці займають призові місця у другому турі всеукраїнської олімпіаді з предмету «Основи охорони праці».

20 квітня відбувся відбірковий регіональні змагання п’ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів раці «Сила духу», яка пройшла у СК «Металург». У спартакіаді прийняли активну участь 170 осіб з 23 міст Донецької області. За результатами змагань в загальнокомандному заліку призові місця здобули міста Бахмут, Новогродівка та Торецьк.

27 квітня  відбувся міський семінар – нарада з питань взаємодії в реалізації державної політики в сфері промислової безпеки та охорони праці, у якому прийняли активну участь спеціалісти  з охорони праці  більш ніж 60 підприємств, установ та організації м. Бахмут. 

На семінарі-нараді було урочисте нагородження спеціалістів з охорони праці за ваговий внесок в створення безпечних умов праці на підприємстві за результатами 2016 року: начальник служби охорони праці на ПрАТ «Артвайнері» - Корсиков Д.О., начальник відділу охорони праці та ПрАТ «Машинобудівний завод «Вістек» - Усенко І.В., інженер з охорони праці та КП «Бахмут-Вода» - Шаповалов В.Г., головний державний інспектор Держпраці у Донецькій області – Сидору В.І. Нагороджено керівництво Навчально-науковому професійно-педагогічному інституті Українська інженерно-педагогічна академія (м. Бахмут) (Коловієць В.В.) за  вагомий внесок в підготовку кваліфікованих кадрів за спеціальністю «Професійна освіта. Охорона праці» та керівництво Артемівського управління по газопостачанню та газифікації (Русанов І.Є.) за активну участь у проведенні конкурсу дитячого малюнку.

28 квітня  на всіх підприємствах була вшанована пам’ять працівників, які загинули на виробництві хвилиною мовчання, тощо.

27 квітня  відбувся міський семінар – нарада з питань взаємодії в реалізації державної політики в сфері промислової безпеки та охорони праці, у якому прийняли активну участь спеціалісти  з охорони праці  більш ніж 60 підприємств, установ та організацій.Артемівський управлінням по газопостачанню та газифікації  був проведений конкурс дитячого малюнку на заборі на тему «Безпечне використання газу у побуті».