Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 112 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Війні немає забуття

Переглядів: 2171
10.05.2017 - 06:27

4 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшла година спілкування «Порозуміння заради майбутнього», присвячена Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни.

Учасниками заходу стали учні 7-Б класу НВК №11 (класний керівник Кудіна О.І.). В цей день діти спілкувалися з учасником Другої світової війни, ветераном педагогічної праці Калюжною Ларисою Пилипівною. Лариса Пилипівна щиро поділилася спогадами про своє воєнне дитинство та юність, прочитала вірші поетів-фронтовиків та закликала дітей рости гідними громадянами своєї Держави.

З уст Іващенко Анастасії та Роженцової Марії пролунали зворушливі поетичні рядки про трагедію і подвиг народу в боротьбі з ненависним ворогом. Нікого не залишив  байдужим і перегляд воєнної хроніки та ролику з фронтовими піснями. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто не повернувся з поля бою. По закінченню зустрічі біля бібліотеки  в небо були запущені жовто-блакитні кульки з побажаннями миру та добра.

4 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшла година спілкування «Порозуміння заради майбутнього», присвячена Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни. 4 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшла година спілкування «Порозуміння заради майбутнього», присвячена Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни. 4 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшла година спілкування «Порозуміння заради майбутнього», присвячена Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни. 4 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшла година спілкування «Порозуміння заради майбутнього», присвячена Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни. 4 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшла година спілкування «Порозуміння заради майбутнього», присвячена Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни. 4 травня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки пройшла година спілкування «Порозуміння заради майбутнього», присвячена Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни.