Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Перемога в серці кожного живе

Переглядів: 2346
05.05.2017 - 10:22

4 травня 2017 року міська бібліотека для дітей спільно з музичним відділенням Школи мистецтв міста Бахмут провели літературно-музичну зустріч «Перемога в серці кожного живе», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Захід відбувся на майданчику біля бібліотеки за підтримки DREAMactions – спільного проекту  CANactions та WNISEF. На зустрічі були присутні ветерани війни, учні НВК № 11, читачі бібліотеки, мешканці нашого міста. Музична зустріч розпочалася читанням віршів про війну та Перемогу у виконанні працівників бібліотеки. Про те, як народжувалися пісні воєнного часу, як вони допомагали солдатам перемагати ворога, а їх рідним – чекати бійців з війни, розповіла завідуюча фортепіанним відділенням Кольцова Г.В. У виконанні учнів Школи звучали відомі пісні і композиції: «Я хочу, чтобы не было войны», «Я нарисую страну», «Я маленька українка». Усіх зворушила пісня «Баллада о седом генерале», присвячена присутньому на заході ветерану, якого квітами сердечно привітали всі гості майданчику. Хвилиною мовчання присутні віддали данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни. Наприкінці свята всі учасники і гості разом виконали улюблену всіма поколіннями ніжну і зворушливу пісню «Катюша». Бібліотекарі запросили читачів ознайомитися з книгами і експонатами виставки «Вогонь війни у пам’яті народній».

4 травня 2017 року міська бібліотека для дітей спільно з музичним відділенням Школи мистецтв міста Бахмут провели літературно-музичну зустріч «Перемога в серці кожного живе», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.4 травня 2017 року міська бібліотека для дітей спільно з музичним відділенням Школи мистецтв міста Бахмут провели літературно-музичну зустріч «Перемога в серці кожного живе», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.4 травня 2017 року міська бібліотека для дітей спільно з музичним відділенням Школи мистецтв міста Бахмут провели літературно-музичну зустріч «Перемога в серці кожного живе», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.4 травня 2017 року міська бібліотека для дітей спільно з музичним відділенням Школи мистецтв міста Бахмут провели літературно-музичну зустріч «Перемога в серці кожного живе», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.4 травня 2017 року міська бібліотека для дітей спільно з музичним відділенням Школи мистецтв міста Бахмут провели літературно-музичну зустріч «Перемога в серці кожного живе», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.4 травня 2017 року міська бібліотека для дітей спільно з музичним відділенням Школи мистецтв міста Бахмут провели літературно-музичну зустріч «Перемога в серці кожного живе», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.4 травня 2017 року міська бібліотека для дітей спільно з музичним відділенням Школи мистецтв міста Бахмут провели літературно-музичну зустріч «Перемога в серці кожного живе», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.4 травня 2017 року міська бібліотека для дітей спільно з музичним відділенням Школи мистецтв міста Бахмут провели літературно-музичну зустріч «Перемога в серці кожного живе», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Останні статті на сайті