Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» у Бахмуті

Переглядів: 1455
05.05.2017 - 06:11

Закінчився традиційний Всеукраїнський місячник з підготовки та облаштування до весняно-літнього періоду роботи спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота», який традиційно проходить і у м. Бахмуті з 1 по 30 квітня під керівництвом Управління з питань фізичної культури та спорту, міського центру «Спорт для всіх».

Активно до участі у заході долучилися мешканці Бахмуту, державні та недержавні установи, школярі, студенти, вчителі, батьки, робітники комунального підприємства  «Бахмутська житлова управляюча компанія», робітники стадіону «Металург», робітники та тренери Донецького Вищого училища олімпійського резерву ім.  С. Бубки - усі, хто небайдужий до здорового способу життя і рухової активності,  приводили до ладу свої спортивні об’єкти.

За 4 тижні місячника було відремонтовано та приведено до належного стану 8 майданчиків у містах масового відпочинку, 28 майданчиків загальноосвітніх шкіл, індустріального технікуму, центру професійно-технічної освіти, 14 майданчиків за місцем проживання - це дає  мешканцям міста можливість оздоровлюватися та щоденно займатися фізичною культурою та спортом!

Закінчився традиційний Всеукраїнський місячник з підготовки та облаштування до весняно-літнього періоду роботи спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота», який традиційно проходить і у м. Бахмуті з 1 по 30 квітня.Закінчився традиційний Всеукраїнський місячник з підготовки та облаштування до весняно-літнього періоду роботи спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота», який традиційно проходить і у м. Бахмуті з 1 по 30 квітня.Закінчився традиційний Всеукраїнський місячник з підготовки та облаштування до весняно-літнього періоду роботи спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота», який традиційно проходить і у м. Бахмуті з 1 по 30 квітня.

Останні статті на сайті