Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 272 гостя.

Верховна рада України

До уваги населення! Урядом продовжено дію програми «теплих» кредитів

Переглядів: 3039
28.04.2017 - 12:48

Урядом  продовжено дію програми «теплих» кредитів та удосконалено порядок надання відшкодування за нею, на реалізацію програми виділено 400 млн грн. та розширено перелік банків-учасників програми, а саме: АТ «Ощадбанк»; АБ «Укргазбанку»; АТ «Укрексімбанку»; ПАТ «Приватбанк».

В рамках державної програми у місті Бахмут було розроблено та затверджено Програму з відшкодування відсоткової ставки за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення м.Бахмут на 2016-2018 роки. Програмою запропоновано порядок використання коштів, передбачених в міському бюджеті м.Бахмута  та обласному бюджеті на часткове відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами, залученими населенням на впровадження енергоефективних заходів.

На сьогодні між Бахмутською міською радою та АТ «Ощадбанк» укладено договір про співпрацю, в рамках якого жителі міста мають змогу отримати відшкодування  частини відсоткової ставки у розмірі 10% з обласного бюджету, а різницю між  ставкою банка і обласним бюджетом відшкодовує місцевий бюджет.

Отже фактично звернувшись до АТ «Ощадбанк» по програмі «Ощадний дім» жителі міста,  Об'є́днання співвла́сників багатокварти́рних буди́нків та Житлово-будівельні кооперативи отримають безвідсотковий кредит.    

З більш детальною інформацією щодо кредитування та оформлення необхідних документів можна ознайомитись на офіційному сайті Ощадбанку або звернутись за консультацією за телефонами:

(095)817-95-60  -  АТ «Ощадбанк»;

44-07-95 – відділ енергоменеджменту та екології Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради.