Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

За податковою знижкою вже звернулись понад 600 мешканців Донеччини

Переглядів: 1736
24.04.2017 - 11:26

За три місяці 2017 року до фіскальних органів Донецької області надійшло 617 декларацій про майновий стан та доходи від громадян, які відобразили 4,8 млн грн витрат і, відповідно, заявили до повернення суми податку з доходів фізичних осіб у зв’язку з реалізацією ними права на податкову знижку.

Найпоширенішими серед витрат, що вказали мешканці Донеччини у своїх деклараціях, є витрати на користь закладів освіти для компенсації вартості здобуття середньої професійної або вищої освіти такого платника податку та/або члена його сім’ї першого ступеня споріднення, який не одержує заробітної плати – 399 декларацій.

Також, серед поданих декларацій щодо повернення суми податку на доходи фізичних осіб 181 декларація пов’язана з витратами, понесеними у зв’язку зі сплатою страхових внесків за договорами довгострокового страхування життя, 25 – зі сплатою відсотків за іпотечними кредитами, 11 – витратами на оплату допоміжних репродуктивних технологій. 

Загальна сума податку на повернення з бюджету складає більш, ніж 845 тис. грн, з яких 247 тис. грн вже повернуто громадянам.

Нагадуємо, що реалізувати своє право на отримання податкової знижки громадяни можуть впродовж всього поточного року.

Останні статті на сайті