Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 180 гостей.

Верховна рада України

Cпортивно-патріотична гра «Козацький гарт»

Переглядів: 2153
24.04.2017 - 06:02

21 квітня 2017 року з метою підвищення рівня фізичної підготовленості та збільшення рухової активності молоді, формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом, відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради була проведена спортивно-патріотична гра «Козацький гарт».

Участь у грі прийняли 4 команди професійно-технічних навчальних закладів: Артемівський центр професійно-технічної освіти, Сіверський професійний ліцей, Соледарській професійний  ліцей, Часів-Ярське ПТУ.  

Програма гри складалася з конкурсів на знання козацьких термінів та спортивних змагань, під час яких учасники команд продемонстрували фізичну підготовку, кмітливість та вміння надати першу медичну допомогу.

За підсумками гри І місце зайняла команда Артемівського центру професійно-технічної освіти, ІІ місце – команда Часів – Ярського ПТУ, ІІІ місце -   команда Сіверського професійного ліцею.

Усі команди були нагороджені дипломами за участь у грі «Козацький гарт», переможці  окремих конкурсів та команди-переможці були нагороджені грамотами від Управління молодіжної політики та у справах дітей  Бахмутської міської ради та цінними подарунками.

21 квітня 2017 року Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради була проведена спортивно-патріотична гра «Козацький гарт». 21 квітня 2017 року Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради була проведена спортивно-патріотична гра «Козацький гарт». 21 квітня 2017 року Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради була проведена спортивно-патріотична гра «Козацький гарт».