Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Поезія естонського класика Юхана Лійва лунала в центральній міській бібліотеці

Переглядів: 2074
21.04.2017 - 10:45

20 квітня 2017 року до центральної міської  бібліотеки завітали  шановні гості: Косенко Юрій Анатолійович – голова правління громадської організації «Українська ініціатива» та Тимчишин Ольга Василівна – голова українського літературного товариства ім. Фрідеберта Тугласа.

В наше старовинне місто вони приїхали з цікавою програмою. Гості ознайомили присутніх на заході бібліотекарів, студентів Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури, членів міського Реріхівського товариства та громадської організації «Бахмут Український», а також зацікавлених творчістю поета бахмутчан з європейською країною – Естонією, її досягненнями в галузі економіки і культури.

Цей захід проходив під егідою посольства Естонії в Україні і був присвячений вшануванню пам’яті класика естонської та світової літератури Юхана Лійва.

З цікавістю всі слухали непросту біографію відомого естонського класика, яку виклав Юрій Косенко, а голова українського літературного товариства Ольга Тимчишин познайомила з прозовими творами естонського класика. Працівники бібліотеки Ємець Олена та Полухіна Катерина прочитали вірші поета в перекладах на українську та російську мови. Лунали його вірші і на естонській мові. В кінці зустрічі ведуча щиро подякувала шановним гостям за знайомство з творчістю естонського поета, який доповнив літературну скарбницю кожного, хто прийшов на зустріч.

 

20 квітня 2017 року в центральній міській бібліотеці проходив захід, присвячений вшануванню пам’яті класика естонської та світової літератури Юхана Лійва, під егідою посольства Естонії в Україні.20 квітня 2017 року в центральній міській бібліотеці проходив захід, присвячений вшануванню пам’яті класика естонської та світової літератури Юхана Лійва, під егідою посольства Естонії в Україні.20 квітня 2017 року в центральній міській бібліотеці проходив захід, присвячений вшануванню пам’яті класика естонської та світової літератури Юхана Лійва, під егідою посольства Естонії в Україні.

Останні статті на сайті