Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Донецька обласна рада

Незабутня подорож до Львова учнів Бахмутської школи №12

Переглядів: 13776
11.04.2017 - 12:13

На весняних канікулах учні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 разом з учителями Іриною Горбажий та Ганною Усовою відвідали найцікавіше місто України – Львів.

Ця поїздка була організована міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій (керівник групи Юрій Гончаров). 

Львів – дивовижне місто, яке наскрізь просякнуте п’янким ароматом кави і шоколаду, духом аристократичної старовинної архітектури та розмаїтим поєднанням культур. Тут гармонійно сплелися різні епохи та стилі, традиції старовини і темперамент сучасності, українська самобутність і європейський шарм. З одного боку, Львів вражає суворою величчю, а з іншого дивує відкритістю, витонченістю і неповторною теплою атмосферою, яку довелося відчути на собі учням і вчителям школи.

«Чим же унікальний і неповторний Львів?» - питалися діти під час довгої поїздки «Бахмут – Харків – Львів» у керівника подорожі. Його розповіді не залишали байдужими жодного із слухачів. «Але краще один раз побачити, ніж 100 разів почути!» - повторював він.

І ось після 26 годин переїзду нарешті опинилися у Львові!

Ця історична столиця Галицького князівства зустріла у всій своїй середньовічній красі. В архітектурі міста змішалися різні стилі та епохи: готика і бароко, ренесанс і романський стиль, рококо та ампір, сучасні еклектика і конструктивізм. Історичний центр Львова дуже добре зберігся і внесений до списків світової спадщини ЮНЕСКО.

Пішохідна екскурсія Львовом «Старе місто» дала змогу познайомитися з історією міста, зрозуміти, як і коли воно забудовувалось, та отримати величезний список місць, куди варто завітати. Учнів познайомили з забудовою площі Ринок, яка завжди була самим центром міста. Тут знаходиться 45 кам’яниць, кожна з яких ховає окрему історію про своїх, часто доволі видатних, власників, а в центрі площі її серце – Ратуша – споруда звідки завжди велося управління містом.

Звичайно, екскурсія Львовом не пройшла повз закладів розважального характеру, які вже встигли стати окремою візитівкою міста: Копальня кави, Майстерня шоколаду, Гасова Лямпа, Дім Легенд.

Далеко не всі гості Львова замислюються, що Львів може ховати свої таємниці не лише в свої вузьких вуличках, сквериках чи спорудах, а навіть і глибоко під бруківкою. І там екскурсантам теж довелося побувати!!! Це і підземелля Аптеки-музею, кавові підземелля «Копальні кави», підземелля Домініканського монастиря – одні з найстаріших підземель Львова, підземелля костелу Єзуїтів.

Екскурсія середньовічними замками також не залишила байдужими.

Неможливо передати словами всю красу і велич Львова, треба бачити це самостійно. Це старовинне місто, яке зачаровує своїми традиціями, красою та шармом. Відвідавши його раз, знову і знову хочеться повернутись до Львова.

 

На весняних канікулах учні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 відвідали найцікавіше місто України – Львів. Ця поїздка була організована міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій.На весняних канікулах учні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 відвідали найцікавіше місто України – Львів. Ця поїздка була організована міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій.На весняних канікулах учні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 відвідали найцікавіше місто України – Львів. Ця поїздка була організована міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій.На весняних канікулах учні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 відвідали найцікавіше місто України – Львів. Ця поїздка була організована міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій.

Останні статті на сайті