Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Верховна рада України

Мрія здійснена – пейнтбол!

Переглядів: 4274
07.04.2017 - 10:53

Квітневий ранок для учнів 9-10-х класів Бахмутської школи №10 розпочався з посмішок, бо настав день, якого учні так довго чекали – подорож під керівництвом Валерія Кучера та класних керівників Галини Жукової та Олени Гордієнко у місто Слов’янськ до пейнтбольного клубу «Гарт».

У парку Шовковичний облаштовані спеціальні майданчики для командної гри у пейнтбол: будиночки та бліндажі з дерева, огорожі та схованки. Для учасників було підготовлено все необхідне для гри: дерев’яний будиночок із одягом, маски для захисту очей та обличчя, «зброя» з кольоровим запасом набоїв. Організатори з подробицями пояснювали особливості проведення гри, акцентували увагу присутніх на ключових правилах безпеки під час проведення «бойових» операцій, надавали цінні поради, а інструктор контролював кожен етап гри.

Група учнів об’єдналася в дві команди, для кожної з них був створений план дій та проведений інструктаж. Після урочистого привітання команд, «бійці» розташувалися на майданчику, обрали для себе зручні позиції, які мали захищати до першого «поранення» кольоровою кулею. Після кожного «бою» команди отримували нараховані бали. Протягом гри одразу проявилися талановиті лідери, які найдовше трималися неушкодженими та останніми залишили позиції. Затишна паркова галявина стала справжньою ареною запеклих «військових» баталій. Учні школи під час гри проявили неабиякі навички та вміння працювати в команді, будувати стратегію, довели, що вони найспритніші, найшвидші, найдружніші.

Час пролетів швидко… Адреналін вирував у повітрі, а задоволені посмішки на обличчях були найкращим показником вдалого відпочинку. Стомлені, але задоволені поверталися діти до рідного подвір’я школи.

Подорож учнів 9-10-х класів Бахмутської школи №10 до пейнтбольного клубу «Гарт» (місто Слов’янськ).Подорож учнів 9-10-х класів Бахмутської школи №10 до пейнтбольного клубу «Гарт» (місто Слов’янськ).Подорож учнів 9-10-х класів Бахмутської школи №10 до пейнтбольного клубу «Гарт» (місто Слов’янськ).Подорож учнів 9-10-х класів Бахмутської школи №10 до пейнтбольного клубу «Гарт» (місто Слов’янськ).