Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

До Року Японії в Україні

Переглядів: 2327
03.04.2017 - 12:36

29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей в рамках студії розвитку і дозвілля «Бібліокреатив» відбувся майстер-клас «Паперові дива».

У бібліотеці було оформлено виставку-знайомство «Японія – країна, де сходить сонце», з якої читачі дізналися багато нового про цю далеку східну країну: її традиції, культуру, природу, свято сакури, кухню. Дуже зацікавила всіх розповідь про традиційний японський оберіг – ляльку, одягнену в кімоно.

Майстриня Тетяна Гольц з творчої майстерні «Оберіг» вчила дітей робити таку ляльку, для якої потім кожен зробив кімоно за своїм вподобанням. З різнокольорових клаптиків паперу вправні руки маленьких читачів створили неповторні вироби. Вони були дуже яскравими і стали оберегом для кожної дитини.

Ця творча зустріч зробила Японію більше зрозумілою для маленьких українців.

29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей в рамках студії розвитку і дозвілля «Бібліокреатив» відбувся майстер-клас «Паперові дива». 29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей в рамках студії розвитку і дозвілля «Бібліокреатив» відбувся майстер-клас «Паперові дива». 29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей в рамках студії розвитку і дозвілля «Бібліокреатив» відбувся майстер-клас «Паперові дива». 29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей в рамках студії розвитку і дозвілля «Бібліокреатив» відбувся майстер-клас «Паперові дива». 29 березня 2017 року в міській бібліотеці для дітей в рамках студії розвитку і дозвілля «Бібліокреатив» відбувся майстер-клас «Паперові дива».

Останні статті на сайті