Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Під щасливим дахом

Переглядів: 2267
29.03.2017 - 11:57

У рамках місячника родинно-сімейного виховання для вихованців кімнат школярів «Бригантина», «Дружба», та «Посмішка» Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва проведено розважально-пізнавальну програма «Під щасливим дахом».

Серед дітей були створені імпровізовані родини, які мали можливість поміркувати над тим, якими ознаками володіє здорова сім’я. Були порушені такі питання: чому виникають непорозуміння між батьками і дітьми та як можна налагодити та зміцнити зв'язок між поколіннями. Для того, щоб закріпити поняття про дружну родину, вихованці взяли участь у конкурсах та іграх «Вправна господиня», «Смачний борщ», також складали пазли «Родинне дерево» та відгадували загадки і розказували прислів'я.

Наприкінці програми, підводячи підсумки, діти погодились, що «Здорова родина», це небосхил, на якому завжди світить сонце. Промені цього сонця – взаєморозуміння, повага, любов, дружба та спільні справи. Яка наша родина, такі в неї діти, таким буде наше майбутнє.

У рамках місячника родинно-сімейного виховання для вихованців кімнат школярів «Бригантина», «Дружба», та «Посмішка» Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва проведено розважально-пізнавальну програма «Під щасливим дахом». У рамках місячника родинно-сімейного виховання для вихованців кімнат школярів «Бригантина», «Дружба», та «Посмішка» Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва проведено розважально-пізнавальну програма «Під щасливим дахом».

Останні статті на сайті