Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Донецька обласна рада

Заходи до Дня боротьби з туберкульозом в Артемівському коледжі транспортної інфраструктури

Переглядів: 2899
27.03.2017 - 10:24

24 березня 2017 року в читальній залі бібліотеки Артемівського коледжу транспортної інфраструктури  відбулась відкрита виховна година, присвячена проблемі боротьби із захворюванням на туберкульоз.

24 березня за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) по всьому світу відзначають День боротьби з туберкульозом.

Метою Всесвітнього дня є поінформовати про глобальну епідемію туберкульозу якомога більше людей і дати всім зрозуміти, що чинити опір цій хворобі можна і треба.

На заході було по-справжньому цікаво. Бібліотекарі познайомили всіх присутніх з програмою заходу, яка виявилася дуже різноманітною.

На виховній годині присутні студенти дізнались з грунтовних виступів дослідників про симптоми, шляхи передачі і розповсюдження туберкульозу, про те, як уберегтися і запобігти захворюванню. Було проведено конкурсне змагання двох команд, які показали гідні знання з предмету дослідження. Студенти представили свої стіннівки, склали покроковий алгоритм здорового способу життя людини.

Бажаємо всім міцного здоров'я!

24 березня 2017 року в читальній залі бібліотеки Артемівського коледжу транспортної інфраструктури  відбулась відкрита виховна година, присвячена проблемі боротьби із захворюванням на туберкульоз. 24 березня 2017 року в читальній залі бібліотеки Артемівського коледжу транспортної інфраструктури  відбулась відкрита виховна година, присвячена проблемі боротьби із захворюванням на туберкульоз. 24 березня 2017 року в читальній залі бібліотеки Артемівського коледжу транспортної інфраструктури  відбулась відкрита виховна година, присвячена проблемі боротьби із захворюванням на туберкульоз.

Останні статті на сайті