Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 160 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Виховні заходи від Ліги майбутніх поліцейських

Переглядів: 2803
24.03.2017 - 14:05

Навчально-виховні заходи для учнів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського провели представники Ліги майбутніх поліцейських.

Юні ліговці – Юрій Ятченко, Олена Гаращенко, Вікторія Ліхвар та Олена Плясова – вже усвідомлено визначились із вибором своєї майбутньої професії. Тож, долучаючись до виховного процесу у школі, вони мали змогу як отримати власний досвід роботи з дітьми, так і організувати профілактику правопорушень серед школярів. З учнями 5-9 класів майбутні поліцейські провели бесіди про вибухонебезпечні предмети. Для досягнення своєї мети старшокласники дуже доречно використали наочність: принесли з собою плакати, листівки, буклети з пізнавальною інформацією і нагадали школярам правила поводження з мінами, гранатами та іншими вибухонебезпечними предметами.

Сьогодення потребує правової грамотності як від дорослих, так і від підлітків та дітей. Саме тому учасники Ліги майбутніх поліцейських познайомили юних громадян не тільки з правами та обов’язками, але й з рівнем відповідальності кожного з учнів за свої вчинки.

Подібні заходи вкрай потрібні: вони виконують інформаційно-профілактичну функцію, навчають, як зберегти здоров’я та життя дітей, допомагають адаптуватися в соціумі.

Навчально-виховні заходи для учнів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського провели представники Ліги майбутніх поліцейських.Навчально-виховні заходи для учнів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського провели представники Ліги майбутніх поліцейських.