Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Тримаємо курс у вірному напрямку

Переглядів: 3665
23.03.2017 - 15:14

Бахмутська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №7 у складі Донецького облІППО стала учасником Восьмої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та П’ятої Міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu», яка проходила з 16 по 18 березня 2017 року в м. Києві.

Виставка, організатором якої була компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, розглядалась як головна подія освітньої галузі України. Її мета - об’єднати учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, сприяння встановленню ділових контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком держави.

До програми виставки були включені науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, презентації, майстер-класи, експертні дискусії за участю керівників, провідних фахівців Міністерства освіти і науки України, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних закладів, агенцій, тощо.

Бахмутською загальноосвітньою школою І-ІІ ступенів №7 було представлено власний досвід розвитку, як сучасного закладу освіти на освітньому окрузі «Територія успіху»: Програма розвитку школи на 2016-2020 роки, досвід роботи педагогічних працівників школи Бєлікової Т.М., Лисиченко Т.В., Слюсаренко О.В., Горіної Г.М., Гайтини Л.Г. Гості виставки отримали яскраві буклети з практики інноваційної діяльності Бахмутської школи №7. Зацікавлення у відвідувачів виставки викликали проекти, які реалізує школа, а саме: «Крок у майбутнє» (система роботи з обдарованими дітьми), «Школа творчого здорового дня» (модернізація початкової освіти), «Особлива дитина» (розвиток інклюзивної освіти), «Акмеологічна школа» (методична робота), «ВІП» (вільний інформаційний простір) та ін.

За активну участь  навчальний заклад відзначено Дипломом Восьмої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».

Педагогічний колектив школи виніс вагомий досвід та високий рівень мотивації у напрямку становлення нової української школи в умовах модернізації та інтеграції до європейського освітнього простору.

Бахмутська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №7 стала учасником Восьмої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та П’ятої Міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu»Бахмутська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №7 стала учасником Восьмої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та П’ятої Міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu»Бахмутська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №7 стала учасником Восьмої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та П’ятої Міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu»Бахмутська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №7 стала учасником Восьмої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та П’ятої Міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu»

Останні статті на сайті