Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Учні загальноосвітніх шкіл м. Бахмута отримали шкільні ранці від організації UNICEF

Переглядів: 2422
16.03.2017 - 08:51

ЮНІСЕФ є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей. До вирішення дитячих проблем ЮНІСЕФ залучає найширше коло тих, хто може і повинен подбати про майбутнє нових поколінь, активно співпрацюючи з урядами і науковими установами, бізнесом і громадськими організаціями, лікарнями і навчальними закладами, інформуючи про проблеми дітей, пропонуючи перевірені й ефективні рішення, стимулюючи законодавчі зміни. Фонд надає допомогу дітям держав, що розвиваються.

Така допомога не вперше надається навчальним закладам Управління освіти Бахмутської міської ради. Днями, учні 1-11 класів загальноосвітніх шкіл №№2, 4, 5, 7, 9, 10, 12, 18, 24 отримали шкільне приладдя від дитячого фонду ООН UNICEF в загальній кількості 4 880 рюкзачків. Діти та батьки були приємно здивовані канцелярськими наборами, які знаходилися в дитячих ранцях, адже тепер кожен учень має повноцінний набір для творчості ( фарби, кольоровий папір, клей тощо) та для навчання.

Батьківська громадськість та учні щиро вдячні за такі подарунки!

Учні загальноосвітніх шкіл м. Бахмута отримали шкільні ранці від організації UNICEFУчні загальноосвітніх шкіл м. Бахмута отримали шкільні ранці від організації UNICEFУчні загальноосвітніх шкіл м. Бахмута отримали шкільні ранці від організації UNICEFУчні загальноосвітніх шкіл м. Бахмута отримали шкільні ранці від організації UNICEFУчні загальноосвітніх шкіл м. Бахмута отримали шкільні ранці від організації UNICEFУчні загальноосвітніх шкіл м. Бахмута отримали шкільні ранці від організації UNICEFУчні загальноосвітніх шкіл м. Бахмута отримали шкільні ранці від організації UNICEF