Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Презедент України

Відбулось засідання виконкому Бахмутської міської ради

Переглядів: 1553
15.03.2017 - 08:30

15.03.2017року о 09-00 годині в малій залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулось чергове засідання виконкому Бахмутської міської ради.

Марина Юхно - начальник управління економічного розвитку Бахмутської міської ради доповіла про перспективи соціального проекту на 2017 рік.

Інна Сподіна - начальник управління праці та соціального захисту населення відзвітувала про підсумки виконання в 2016 році делегованих повноважень органів виконавчої влади.

Про організацію робот по підготовці міста до весняно-літнього періоду 2017 року розповіла Надія Трофімова - т.в.о. Начальника управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради.

Так само були розглянуті питання про заходи щодо увічнення пам'яті захисників України в місті за 2017 рік, відбулося затвердження заходів щодо економії бюджетних коштів і недопущення розтрат міського бюджету на 2017 рік, були затверджені плани робіт виконавчих органів міської ради на 2 квартал 2017 року.

Так само члени виконкому були проінформовані про організацію проведення у 2017 році призову громадян України на строкову службу, а так само про продовження терміну дії норм водопостачання та водовідведення на господарсько-питні потреби.

Останні статті на сайті